• Reva Solutions
    Dé onafhankelijke detacheerder binnen de revalidatiebranche in geheel Nederland.

Wie is RevaSolutions?

RevaSolutions BV is een full-service dienstverlenend detacheringsbedrijf, opgericht in 2007. Wij leveren binnen de revalidatiebranche maatwerk in advies, service en beheer. Wij leveren een zeer hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis.

Dit alles tegen een scherpe prijs. Rijk aan ervaring en sterk in kennis is ons motto.

Vanuit onze vestiging in Zoeterwoude werken wij voor bedrijven en non-profit organisaties in de revalidatiebranche door geheel Nederland.

Peter de Vries
Peter de Vries is directeur/eigenaar van RevaSolutions BV.

Peter is afgestudeerd in Leiden als fysiotherapeut in 1989. Hierna betrad hij het revalidatievak en begon hij zijn loopbaan bij Beenhakker Revalidatie te Rotterdam als hulpmiddelenadviseur. Vier jaar later stapte Peter over naar Sunrise Medical, een toonaangevende importeur van revalidatiehulpmiddelen. Bij Sunrise vervulde hij verschillende functies waaronder Sales representative, Productmanager, Marketing- en customer-servicemanager en tenslotte Salesmanager. In 2007 heeft Peter RevaSolutions opgericht.

Peter heeft van RevaSolutions een sterke stabiele partij gemaakt. In een interview geeft Peter aan: “Onze werkwijze is no nonsens en recht door zee. Wij zijn pragmatisch ingesteld en flexibel. Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis die breed en diep tegelijk is. Rijk aan ervaring en sterk in kennis is ons motto. We weten waar we goed in zijn en daarmee bieden we partijen binnen het revalidatievakgebied precies wat er nodig is.”

RevaSolutions ontwikkelt zich sterk en het dienstenpakket breidt zich uit naar een volledig pakket van ondersteuning. Opdrachtgevers doen steeds vaker een beroep op flexibele professionals die oplossingsgericht werken:
RevaSolutions = Dé oplossing voor personeel binnen de revalidatiebranche!