Over ons

Wie is RevaSolutions

RevaSolutions BV is een full-service dienstverlenend detacheringsbedrijf, opgericht in 2007. Wij leveren binnen de revalidatiebranche maatwerk in advies, service en beheer. Wij leveren een zeer hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis.

Dit alles tegen een scherpe prijs. Rijk aan ervaring en sterk in kennis is ons motto.

Vanuit onze vestiging in Leidschendam werken wij voor dealers, importeurs en fabrikanten organisaties in de revalidatiebranche door geheel Nederland.

RevaSolutions ontzorgt

RevaSolutions zorgt in geheel Nederland voor maatwerkoplossingen op het gebied van personeelsvraagstukken. Hoe doen we dat?

RevaSolutions heeft een landelijk netwerk van goed opgeleide en ervaren medewerkers. Alle medewerkers die wij inzetten, zijn zeer betrokken bij het vakgebied, sociaal bewogen en communicatief sterk.

Wij selecteren onze specialisten met de juiste werkervaring uit een grote pool medewerkers.

Hierdoor is er vrijwel altijd een snelle en juiste invulling te geven aan een nieuw vraagstuk. Voordeel voor de opdrachtgevers is hierbij dat zij zelf niet op zoek hoeven te gaan naar goed opgeleid vakkundig personeel. RevaSolutions ontzorgt, dat scheelt veel tijd en geld.

Rijk aan ervaring en sterk in kennis is ons motto. Dat maken we bij iedere opdracht waar.

Onze kennis

  • Service monteurs, voor de buiten- en binnendienst
  • Adviseurs voor de hulpmiddelen, zowel WMO als WLZ
  • Planners
  • Flexwerkers
  • Magazijn medewerkers
  • Logistiek medewerkers


RevaSolutions heeft een omvangrijke netwerk. We hebben uitgebreide kennis van en ervaring in het revalidatievak. Dit alles maakt ons tot een zeer betrouwbare partner.

 

De voordelen

  • Continuïteit
  • Duidelijke afspraken
  • Eerlijk tarief
  • Goed opgeleide, ervaren en betrokken medewerkers

Peter de Vries

Peter de Vries is eigenaar van RevaSolutions BV. Peter is afgestudeerd in Leiden als fysiotherapeut in 1989. Hierna betrad hij de wereld van de revalidatie techniek en begon hij zijn loopbaan bij Beenhakker Revalidatie te Rotterdam als hulpmiddelenadviseur. Vier jaar later stapte Peter over naar Sunrise Medical, een toonaangevende importeur van revalidatiehulpmiddelen. Bij Sunrise vervulde hij verschillende functies waaronder Sales representative, Productmanager, Marketing- en customer-servicemanager en tenslotte Salesmanager. In 2007 heeft Peter RevaSolutions opgericht.

De ontwikkelingen

Peter heeft van RevaSolutions een sterke stabiele partij gemaakt. In een interview geeft Peter aan: “Onze werkwijze is no nonsens en recht door zee. Wij zijn pragmatisch ingesteld en flexibel. Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis die breed en diep tegelijk is. Rijk aan ervaring en sterk in kennis is ons motto. We weten waar we goed in zijn en daarmee bieden we partijen binnen het revalidatievakgebied precies wat er nodig is.”

RevaSolutions ontwikkelt zich sterk en het dienstenpakket breidt zich uit naar een volledig pakket van ondersteuning. Opdrachtgevers doen steeds vaker een beroep op flexibele professionals die oplossingsgericht werken:
RevaSolutions = Dé oplossing voor personeel binnen de revalidatiebranche!

Ons motto

RevaSolutions is sinds 2007 dé onafhankelijke detacheerder binnen de revalidatiebranche in geheel Nederland. Ons motto: Rijk aan ervaring en sterk in kennis.